A GYEREK UTÁLJA A NÉMET NYELVET

Nagyon sokszor hallom gyerektől és felnőttől, hogy nem szereti a német nyelvet. Ez engem mindig elkeserít, mert szerintem egy szerethető, logikus, világos nyelv, amely szabályaival egy áttekinthető rendszert épít fel. Sajnos a saját gyermekem szájából is elhangzott ez a rettegett mondat, amikor kiengedtem a kezemből német nyelvi oktatását. Ekkor döntöttem úgy, hogy létrehozom a Kolibri Schatzkiste nevű termékcsaládot.

Színes képek, gyerekeknek szóló tananyag

Ezeket a német nyelvi oktatási segédanyagokat, gyakorló feladatlapokat úgy szoktam összeállítani, hogy egy kisgyerek számára is élvezhető lehessen. Igyekszem színes illusztrációkkal feldobni. Thomas és Lena, egy testvérpár története alapján megtanulnak bemutatkozni, igét ragozni, megtanulhatják az évszakokat, hónapokat és a hozzájuk kapcsolódó ünnepeket, de még szöveges matematikai feladatok is készültek mindenféle állatos képekkel és rövid történetekkel. 

Gyakoroljunk jókedvűen a nyári szünetben is!

Számomra a legfontosabb, hogy a gyerekek megszeressék a német nyelvet. Ezért úgy állítottam össze a német nyelvű feladatlapokat, hogy a lurkók örömmel forgassák, felkeltse az érdeklődésüket. Így remélhetőleg a nyári gyakorlás nem egy kínszenvedésre emlékeztet majd, hanem pozitív élmény lehet.

Ezen kívül beléphettek a Kolibri Schatzkiste gyereknémet Facebook csoportba, ahol a szülők egymást is támogathatják.

Hogyan tudsz rendelni?

A rendelés folyamata rendkívül egyszerű. A termékek fül alatt találod a gyereknémet kategóriát, ott kiválaszthatod, melyik témakör érdekel. Ha a jövőbeli témák iránt érdeklődsz, írj nyugodtan egy emailt a judit@kolibrinyelvstudio.hu címre!