Többnyelvű esküvők – A 23- as szám bűvöletében

Mint tudjátok, a Kolibri keretein belül többnyelvű esküvői szertartásvezetéssel is foglalkozom. A 2020- as év átmeneti fennakadásai után elmondhatjuk, hogy újra egyre többen fogadnak egymásnak örök hűséget, s természetesen nem maradnak el a vegyes házasságok sem.

Esküvői csillag Mexikóban

Mindenképpen nagyon érdekes a tendencia, hogy egyre többen külföldön találják meg a párjukat. Ehhez valószínűleg nagyban hozzájárul, hogy sokan nem Magyarországon dolgoznak, illetve telepednek le, ezért az ismerkedési kör is másik országban alakul ki. Az esküvői szertartásvezetés egyik legnagyszerűbb előnye, hogy a ceremóniát több nyelven is össze lehet állítani, így mindkét fél érti és élvezi a nagy nap legfontosabb pillanatát. Nem beszélve a vendégseregről, akiknek a fele nem unottan próbálja elkapni a lényeges momentumokat, hanem aktív figyelői és hallgatói lehetnek. Mivel február a szerelem hónapja, érdemes lesz követni Facebook-on is, valamint iratkozzatok fel a hírlevelemre! Szeretnék néhány remek ötlettel szolgálni, ha éppen 2022- ben szeretnétek kimondani a boldogító igent.

Vintage stílusú esküvői dekoráció

Újabb érdekesség erre az évre, hogy úgy tűnik, idén a párok, akik engem választottak a 23- as szám bűvöletében élnek. Természetesen csak vicc, nekem azért tűnt fel, mert személy szerint a kis családunkban nagyon fontos a 23-as szám, s idén az esküvőimből három is 23- ra esik, dacolva azzal, hogy nem mindig szombati napról van szó. Kedves menyasszonyok és vőlegények, ne keseredjetek el, van még szabad időpont, de a 23-a sajnos betelt. Ha szeretnétek magyar vagy többnyelvű esküvői szertartásvezetést, kattintsatok ide!